Βασίλισσα Νότου Season 4!

 

Την τέταρτη της σεζόν ξεκίνησε και επίσημα η Βασίλισσα την Τρίτη, με την παρουσία των αθλητριών να είναι πλήρως ικανοποιητική, καθώς καταμετρήθηκαν 22. Αρχικώς, πραγματοποιήθηκε θερμομέτρηση των κοριτσιών και έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες, για την πρόληψη κατά του covid-19. Από 'κει και πέρα ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Δανδουλάκης τις καλωσόρισε και του ανέλυσε για άλλη μια φορά τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που έχει η φετινή σεζόν στη Β' Εθνική. Τη σκυτάλη των δηλώσεων πήρε ο πρόεδρος κ. Χάρης Χαρούλης, ο οποίος με τη σειρά του ανέλυσε το πλάνο της φετινής διοίκησης στο οργανωτικό κομμάτι.

Θα πραγματοποιούνται 4 προπονήσεις ανά εβδομάδα για 8 εβδομάδες στο στάδιο προετοιμασίας, με τους ιθύνοντες του σωματείου να ψάχνουν παράλληλα και φιλικά παιχνίδια, με την κατάσταση να στενεύει, αφού στα Χανιά έγινε απαγόρευση των φιλικών και περιορισμό ατόμων στις προπονήσεις. Έτσι, οι επιλογές λιγοστεύουν ακόμα περισσότερο με τον Εργοτέλη, Αστέρα Ρεθύμνου και ΟΦΗ να είναι οι μοναδικές ομάδες για διεξαγωγή φιλικού, με αντίστοιχο τμήμα γυναικών. Ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί στις 30/8 με τον Εργοτέλη αναβλήθηκε, για τεχνικούς λόγους της Βασίλισσας και ενδέχεται να πραγματοποιηθεί κάποιο άλλο φιλανθρωπικού σκοπού, με τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές εντός των ημερών.

Στα μεταγραφικά, γίνονται συνεχώς προσπάθειες για ενδυνάμωση του ρόστερ, με τους στόχους να έχουν βρεθεί και να γίνονται οι αντίστοιχες κινήσεις. Τέλος, εσωτερική μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί η επιστροφή της Χαμιντέ Χότζα, η οποία θα βοηθήσει σίγουρα για ένα εξάμηνο, αναλόγως το πως θα λειτουργήσει η σχολή όπου φοιτά (Σχολή Εμποροπλοιάρχων).

Share on Google Plus

About Βασίλισσα Νότου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment