Βασιλική συνάντηση στη Σητεία!

 

Στη Σητεία παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Βασίλισσας Νότου κ. Γιάννης Παπαπαύλος, με σκοπό τη συνάντησή του με τις παίκτριες της ομάδας που διαμένουν στην πόλη. Η νέα διοίκηση των "πορτοκαλί" από τις πρώτες στιγμές της, έδωσε σαφές μήνυμα για την υποστήριξη που θα δεχτούν οι παίκτριες από τα μέλη της. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τις Τζωρτζάκη, Καστόρα, Πλωμαρίτη και Σουλάκη, παρατάχθηκαν ιδέες και απόψεις για το πως θα μπορέσει η ομάδα να ανέβει ακόμα περισσότερο. 
Γενικώς η συνάντηση είχε θετικό κλίμα και αυτό που πραγματικά τονίστηκε από τις αθλήτριες προς τον κ. Παπαπαύλο και κατ' επέκταση στο ΔΣ, ήταν ή διάθεση για προσφορά των υπηρεσιών τους, στην απαιτητική χρονιά της Β' Εθνικής Γυναικών. Τέλος, έχει προγραμματιστεί να γίνει συνάντηση και προς τη μεριά του Μιραμπέλλου, με τις παίκτριες που βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο η Διοίκηση της Βασίλισσας θέλει εξαρχής να δείξει τη διάθεσή της, να σταθεί δίπλα σε όλες της αθλήτριες της ομάδας, χωρίς να βάζει "οδικούς" φραγμούς.

Share on Google Plus

About Βασίλισσα Νότου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment