Έγραψε ιστορία η Βασίλισσα στο Μαρτινέγκο!


Την πρώτη της ιστορική νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Βασίλισσα μας μέσα στο Μαρτινέγκο, καθώς κατάφερε να κερδίσει το νεανικό και αξιόμαχο σύνολο των Νέων Εργοτέλη με 1-3 σκορ. Οι "πορτοκαλί" ναι μεν κατάφεραν να πετύχουν το πρώτο τρίποντο, αλλά δεν απέδωσαν το αναμενώμενο με την παρουσία τους στο Ηράκλειο, αφού στο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης ήταν αυτός που πραγματικά απειλούσε την εστία μας. Ευτυχώς, η Ειρήνη Μάντζαρι για άλλο ένα παιχνίδι κατάφερε να δείξει την ανοδική της κατάσταση και με εκπληκτικές επεμβάσεις κρατούσε χαμηλά τον δείκτη του σκορ.
Στο 12ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα της Τόνιας Μάντη μέσα στην περιοχή, με την Παπαδάκη να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα για το 1-0. Για 35' λεπτά οι Νέες Εργοτέλης πίεζαν για το δεύτερο τους τέρμα, όμως η Μάντζαρι όποτε χρειαζόταν αποσοβούσε τον κίνδυνο. Στο 42' κόντρα της ροής του αγώνα, η Κτένακη εκτέλεσε φάουλ, με την "κιτρινόμαυρη" άμυνα να διώχνει, όμως η Χαραλαμπάκη με γεμάτο σουτ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. 
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας κατάφερε να ανεβάσει στροφές και στο 60' η Κτενάκη τροφοδότησε με βαθιά μπαλιά την επίθεση, με την άμυνα του Εργοτέλη να μην συνεννοείται σωστά, με αποτέλεσμα η Καστόρα να το εκμεταλλεύεται και σε κενή εστία πλάσαρε για το 1-2. Το τελικό 1-3 ήρθε από την Κτένακη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, από τα 35 μέτρα. 

Βασίλισσα Νότου: Μάντζαρι, Στ. Χρονάκη, Μάντη, Ανθή Χρονάκη (80' λ.τ Κοκολάκη), Λαμπράκη, (65' Παπαβασιλείου), Χότζα (68' Παπαδάκη), Χαραλαμπάκη ( 73' Παπαδοπετράκη), Καστόρα, Κτενάκη, Τζωρτζάκη, Παπαντωνάκη

"Θα 'θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο νεανικό σύνολο των Νέων Εργοτέλη, καθώς κατάφερε να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο με κορίτσια άπειρα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως το μέλλον τους ανήκει."

Share on Google Plus

About Βασίλισσα Νότου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment