Ήταν όλοι εκεί για την Ιεράπετρα!

 

Σε πανέμορφο κλίμα εξελίχτηκε χτες, ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παικτριών της Βασίλισσας Νότου και της Επίλεκτης ομάδας, η οποία απαρτιζόταν από γονείς, διοίκηση και προπονητικό επιτελείο. Ο πρόεδρος κ. Χάρης Χαρούλης, καλωσόρισε όλα τα κορίτσια σε αυτήν την όμορφη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε και εν συνέχεια τους τόνισε ότι, όλη η διοίκηση θα ναι δίπλα τους  ανά πάσα ώρα και στιγμή. 

Στο αγωνιστικό μέρος, άπαντες έδειξαν διάθεση και αγωνιστικότητα, με το σκορ του ημιχρόνου να  σταματάει στο 1-1. Στο δεύτερο μέρος οι Βασίλισσες ανέβασαν την απόδοσή τους και κέρδισαν με 5-3. Σε έναν αγώνα που φυσικά το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς ο βασικός σκοπός ήταν η συλλογή τροφίμων και σχολικών ειδών για το Παντοπωλείο της πόλης μας. Μετά το τέλος του αγώνα η Διοίκηση παρέθεσε μπουφέ σε όλους τους συμμετέχοντες, με την βραδιά να τελειώνει με πειράγματα για τις επιδόσεις στον αγώνα μεταξύ των αθλητριών και των "επιλέκτων" αντιπάλων τους.


Share on Google Plus

About Βασίλισσα Νότου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment