Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία της Βασίλισσας!

 

Η Βασίλισσα Νότου προσκαλεί κορίτσια 7 ετών μέχρι 12, στην "Ακαδημία Ποδοσφαίρου για Κορίτσια". Η Βασίλισσα Νότου είναι η μοναδική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ιεράπετρας και η  μοναδική γυναικεία ομάδα του Λασιθίου.
Η πρώτη γυναικεία ομάδα του νομού που αγωνίζεται ποτέ σε τόσο υψηλό επίπεδο, όπως αυτό της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη του τμήματος υποδομής για νεαρά κορίτσια.
Μέσα από ένα πολύπλευρο πρόγραμμα, με εξειδικευμένους προπονητές, η Βασίλισσα Νότου, υλοποιεί πλέον ένα όνειρο ετών. Όχι μόνο την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος που την οδηγεί ψηλά στις Εθνικές Κατηγορίες αλλά και ένα τμήμα για να μαθαίνουν τα κορίτσια ποδόσφαιρο. Ναι μια σχολή ποδοσφαίρου για κορίτσια.
Η οικογένεια της Βασίλισσας Νότου, μέσα από δράσεις αθλητικές και κοινωνικές, προσπαθεί να μυήσει τα νεαρά κορίτσια, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην ομαδικότητα και την κοινωνικότητα. Τα παιδιά μέσα από το ποδόσφαιρο, μαθαίνουν να συνεργάζονται, να σέβονται συμπαίκτες και αντιπάλους, δημιουργούν νέες φιλίες ενώ μαθαίνουν να ζουν και να τρέφονται σωστά.
Ελάτε να εγγραφείτε στην Ακαδημία των κοριτσιών. Γίνετε μέρος του παιχνιδιού.
Διότι το ποδόσφαιρο είναι ΚΑΙ γυναικεία υπόθεση.

Πληροφορίες εγγραφές:

Χαρούλης Χάρης  694 451 2264
Χουστουλάκη Ειρήνη 694 934 0741
Δανδουλάκης Νίκος 6937 22 46 32
Share on Google Plus

About Βασίλισσα Νότου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment