Θετικό το πρώτο δείγμα!

 

Το πρώτο της φιλικό έδωσε την Κυριακή η Βασίλισσα Νότου, ενάντια στον Αστέρα Ρέθυμνου, ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται στην Α’ Εθνική Κατηγορία. 
Για ένα ημίχρονο οι «πορτοκαλί»  κοίταξαν στα μάτια τον Αστέρα, επιδεικνύοντας μαχητικότητα σε κάθε φάση, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και δημιουργώντας ελπίδες για το μέλλον.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες έριξαν το ρυθμό του αγώνα, με τους προπονητές όμως να βγάζουν σημαντικά συμπεράσματα.
Μοναδικό μελανό σημείο σε μια κατά τα άλλα πραγματικά φιλική αναμέτρηση, ο τραυματισμός της αθλήτριας του Αστέρα Δρακάκη Ειρήνης. 
Ο Πρόεδρος κ Χαρούλης της ευχήθηκε εκ μέρους όλης της οικογένειας της Βασίλισσας Νότου, γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
Επόμενη φιλική συνάντηση έχει προγραμματιστεί με τον Κεραυνό Σητείας, ομάδα Β' τοπικού Ανδρών, όπου εντός των ημερών θα οριστεί η ώρα και η μέρα διεξαγωγής του.

Βασίλισσα Νότου: Μαρκάκη, Σαμπιωτάκη, Μπεκιάρη, Πιτροπάκη, Λαμπράκη, Κτενάκη, Πλωμαρίτη, Περάκη, Ασπραδάκη, Καστόρα, Σταματάκη
Έπαιξαν επίσης: Λαθουράκη, Κάπουα, Χαραλαμπάκη Κατ., Καρκέλη, Χότζα, Σουλάκη, Μπουρλάκη, Αλαμάνου, Παλλιούδη, Ζερβάκη

Share on Google Plus

About Βασίλισσα Νότου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment