Στα μεταγραφικά δίχτυα της Βασίλισσας!


Οι ιθύνοντες της Βασίλισσας συνεχίζουν την προσπάθειά τους για ενίσχυση του ρόστερ, καθώς άπαντες γνωρίζουν πως είναι δύσκολο να υπάρξει οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση σε ένα νομό, στον οποίο δεν υπάρχουν πια άλλες ομάδες. Αυτό όμως, δε στέκεται εμπόδιο στην οργάνωση και το σχεδιασμό των "πορτοκαλί", αφού έχουν βρεθεί κάποιοι εφικτοί υποψήφιοι στόχοι για να ανεβάσουν το επίπεδο. Πληροφορίες θέλουν η Βασίλισσα να έχει κάνει επαφές με άλλες τρεις παίκτριες, πέραν της απόκτησης της Βάσιας Πλωμαρίτη. 
Οι περιπτώσεις αυτές βρίσκονται σε καλό "δρόμο", με τις αθλήτριες να έχουν παραστάσεις σε Β' και Α' Εθνική και αγωνίζονται στον κεντρικό άξονα των τριών γραμμών. Τέλος, έχουν γίνει κινήσεις και σε ακαδημίες του νομού για κορίτσια, τα οποία ανήκουν σε αυτές και ενδέχεται να γίνουν κάποιου είδους δοκιμαστικά, έτσι ώστε να μπορέσουν μελλοντικά να στελεχώσουν την ομάδα στις επίσημές της υποχρεώσεις της.
Share on Google Plus

About Βασίλισσα Νότου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment