Η επόμενη βασιλική μέρα στη Β' Εθνική

Την επόμενη μέρα σχεδιάζουν άπαντες στη Βασίλισσα Νότου, καθώς η άνοδος στη Β' Εθνική είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για όλη την πόλη. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή για το σωματείο είναι να εκλεγεί την Κυριακή η νέα διοίκηση, η οποία θα τρέξει στη συνέχεια όλα τα ζητήματα. Όλοι γνωρίζουν πως η παραπάνω κατηγορία ανεβάζει κατά πολύ το μπάτζετ της σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι κινήσεις για οικονομική ενίσχυση.
Από 'κει και πέρα το τεχνικό επιτελείο αναζητά συνεχώς παίκτριες για να στελεχώσει την προσπάθεια αυτή, με τις επιλογές να είναι περιορισμένες, αφού δεν υπάρχουν ομάδες στην περιφέρεια του Λασιθίου, από τις οποίες ενδεχομένως να μπορούσε να ενισχυθεί. Παρόλα αυτά, υπάρχει μια περίπτωση παίκτριας (κεντρικός μέσος) σχεδόν κλεισμένη και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και επίσημα. Επίσης, τον άλλο μήνα θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις οι βασίλισσες, όπου εκείνη τη χρονική περίοδο θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και κοπέλες που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του ποδοσφαίρου.
Share on Google Plus

About Βασίλισσα Νότου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment