Βασιλική αναμονή για τον πρωταθλητή!

Σε αναμονή βρίσκονται άπαντες στη Βασίλισσα Νότου, μετά την επίσημη πληροφόρηση που εξέδωσε η ΕΠΟ, για οριστική παύση όλων των γυναικείων πρωταθλημάτων! Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν, ποιες ομάδες προβιβάζονται και ποιες υποβιβάζονται στις κατηγορίες σύμφωνα με την υπάρχουσα βαθμολογία. Να υπενθυμίσουμε πως η Βασίλισσα είναι πρώτη σε ισοβαθμία (12 βαθμοί) με τις Νέες Εργοτέλη, έχοντας 4 νίκες και 1 ήττα στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ η ηρακλειώτικη ομάδα έχει 4 νίκες και 2 ήττες στους 6 αγώνες. 


Αναλυτικά οι αγώνες που έχουν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες:
1η αγωνιστική: Νέες Εργοτέλη - Βασίλισσα Νότου 1-2
4η αγωνιστική: Βασίλισσα Νότου - Νέες Εργοτέλη 3-1
7η αγωνιστική: Νέες Εργοτέλη - Βασίλισσα Νότου 2-0
Άρα στη μέχρι τώρα ισοβαθμία υπερτερεί η Βασίλισσα Νότου.

Στην Περιφέρεια 2 ο Κώακος Φιλίνος βρίσκεται στην 1η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία, σε 5 αγωνιστικές. Επίσης, να θυμίσουμε πως ο 8ος όμιλος χωρίστηκε σε δύο περιφέρειες. Περιφέρεια 1 Κρήτης και Περιφέρεια 2 Δωδεκάνησα. Οι πρώτοι των 2 περιφερειών θα δίνανε ένα παιχνίδι νοκ αουτ, για τον πρωταθλητή, ο οποίος θα έπαιρνε το εισιτήριο για τη Β' Εθνική. Όπως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή η Βασίλισσα Νότου είναι πρωτοπόρος και στις δύο περιφέρειες και περιμένουν όλοι την τελική ανακοίνωση της ΕΠΟ.
Share on Google Plus

About Βασίλισσα Νότου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment